We zijn erg gemotiveerd om evenementen te organiseren en dit komt mede door jullie, de bezoekers. Door alle positieve reacties en opkomsten krijgen wij nieuwe, positieve energie om dit te blijven volhouden voor jullie!

Onze doelstellingen blijven nog steeds hetzelfde. Wij willen nog steeds evenementen organiseren waaraan volwassenen en kinderen van alle leeftijden aan deel kunnen nemen. Dit willen wij realiseren door samenwerkingsverbanden op te zetten met bedrijven en andere verenigingen. Zo proberen wij ondernemers en particulieren samen te brengen en ervoor te zorgen dat beide partijen met een goed gevoel terugkijken op onze evenementen. We hebben in dit jaar afscheid genomen van een aantal bestuursleden en hebben ook weer nieuwe bestuursleden mogen verwelkomen.

Lijkt het u of jou nou ook leuk om een bestuursfunctie te bekleden kunt u altijd contact opnemen met èèn van de bestuursleden of een mail sturen naar info@elspeetsefeesten.nl. Wij zijn natuurlijk ook altijd op zoek naar vrijwilligers die het leuk vinden om ons te ondersteunen tijdens de evenementen. Hiervoor kunt u ook een mail sturen naar bovenstaand adres of contact opnemen met èèn van de bestuursleden.