NIEUW! Open Podium!

Heb jij een nieuwe band en wil je een try-out? Of ben je benieuwd hoe het publiek reageert op jouw stand-up comedy act? Wil jij je dansgroep naar een hoger plan tillen? Kortom, ben jij een rapper, danser(es), muzikant, zanger/zangeres, stand-up comedian, clown, de nieuwe Hans Klok/Kazan of acrobaat of andersoortige artiest? En zoek je een podium? Dan zoekt Elspeetse Feesten jou!

Elspeetse Feesten start dit jaar met een Open Podium. Elke vorm van podiumkunsten en elk genre zijn toegestaan en alle artiesten zijn in principe helemaal vrij qua welke act zij willen opvoeren. Enige echte eis is, dat het geheel maximaal tien minuten mag duren. Binnen dat tijdsbestek mag verder alles uit de kast worden getrokken om het publiek omver te blazen. Vooraf aanmelden is verplicht. Wie zeker wil zijn van een plek in de spotlights, kan dit alvast doen, en wel via: info@elspeetsefeesten.nl

Alle muzikanten zijn hier van harte welkom, beginner en gevorderd, jong(er) en oud(er).

Er is ruimte voor 8 acts die elk maximaal 10 minuten mogen duren. Bij meer dan 8 aanmeldingen maken wij een keuze om het publiek een zo divers mogelijk programma voor te schotelen. De microfoon en de spotlights gaan aan om 19.00 uur en onze presentator en gastheer Henk Jan Teunissen heet u welkom.

  • Vul het formulier correct in,
  • Druk op verzenden,
  • Wij nemen contact op over het hoe en wat?


Inschrijven Open Podium